Habiplan

  Etsi
  Toimittaja


  Valitse kiinnostavat toimittajat

  Keski-Suomi

  picture
  Ammattitaidolla valmistettu konesaumakatto on vesitiivis, pitkäikäinen ja huoltovapaa. Etenkin jiireissä ja läpivienneissä tulee esiin konesaumakaton ylivoimaiset ominaisuudet verrattuna jäljitelmiin. Konesaumakaton läpi ei tule ruuvinreikiä ja kun saumat tehdään kunnon massan kanssa tuplaan, niin aluskate ei aina ole välttämätön. Aluskatteettomassa katossa käytetään umpilaudoitusta ja tuuletus hoidetaan lapetuulettimilla. Pellin pitämä, sateesta ja tuulesta johtuva ääni voidaan vaimentaa peltirivien alle asennettavilla solumuovinauhoilla. Teemme tarvittaessa kattoremontit purkuineen ja puutöineen.

  Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Pohjanmaa, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais

  picture
  Vaskisepät tekee Suomen kestävimpiä kattoja suurella sydämellä. Vaskisepät vaalii vanhoja käsityöläisperinteitä valmistamalla laadukkaita ja perinteisiä konesaumakattoja, joissa näkyy aito peltisepän kädenjälki. Vaskisepät toimii perinteisellä mestari-kisälliperiaatteella, jossa peltisepäntaidot siirtyvät seppäsukupolvelta toiselle

  Pirkanmaa, Satakunta

  picture
  Kattoremontilla kiinteistösi arvo nousee. Ajanmukainen ja laadukkaasti toteutettu katto säästää monilta murheilta, ja pitää talon lämpimänä sekä kuivana. Katto on myös tärkeä osa talon julkisivun houkuttelevuutta, ja katon uusimisella kohentaakin helposti talon ilmettä. Kattomateriaalin valintaan vaikuttavat monet asiat kuten; kiinteistön tyyli, katon malli sekä budjetti. Suunnitellaa kiinteistöösi oikeanlainen kattoremontti.

  Keski-Suomi

  picture
  Suomen Remonttikeskus on Keski-Suomen alueella toimiva pientalojen julkisivuremonttien ammattilainen. Teemme maalaukset, ulkoverhoukset ja vesikattoremontit huolellisesti suunnitellen sekä ammattitaidolla toteuttaen. Tarjoamme asiakkaillemme takuulla onnistuneet remontit vaivattomasti avaimet käteen -palveluna, ilman katkoja.

  Keski-Suomi, Uusimaa

  picture
  Olemme kattoremonttialan todellinen edelläkävijä ja suunnannäyttäjä! Rakennusalan insinöörien kanssa yhteistyössä kehittämämme elementtikattokonseptin ansiosta hoidamme kotimaisella ammattitaidolla laadukkaan ja vaivattoman kattosaneerauksen jopa päivässä!

  Keski-Suomi

  picture
  Kauttamme saat luotettavasti ja ammattiylpeydellä toteutetun kattoremontin ammattilaisten tekemänä. Vesikatto on yksi talon tärkeistä osista, ja sen kunnosta kannattaa pitää huolta ennenkuin se ilmoittaa itse huonosta kunnostaan. Tilaa nyt meiltä ilmaiseksi katon kuntokartoitus ja mahdollisen kattoremontin suunnittelu. Kattosaneeraus meidän tekemänä kestää tuulen ja sateen!

  Keski-Suomi

  picture
  Sisä-Suomen kattokeskus Oy:n palveluita ovat muun muassa kattoremontit(peltikattoremontti, huopakattoremontti, tiilikattoremontti), katon korjaus ym. kattopalvelut sekä ulkoverhousremontit. Olemme toimineet alalla yli 10v ja meillä on yli 1000 tyytyväistä asiakasta. Henkilökuntamme on kotimaista emmekä käytä urakkamiehiä. Tuntityönä tehdyt remontit ovat viimeistellympiä ja varmasti siistejä. Teemme aina remontit Avaimet käteen -periaatteella, joten sinun ei tarvitse huolehtia tavaroiden hommaamisesta ja muista remonttiin liittyvistä yksityiskohdista.

  Koko Suomi

  picture
  Ruukin katot ovat Suomen suosituimpia ja niillä on jopa 50 vuoden takuu. Laadukkaat tuotteet, hyvä palvelu ja yli 50 vuoden kokemus ovat käytettävissänne. Valitsemalla Ruukin voit luottaa, että kattoprojektisi sujuu helposti, nopeasti ja mukavasti.

  Pirkanmaa

  picture
  Valitset sitten huopa-, pelti- tai tiilikaton talosi suojaksi, saat ammattitaidolla aina yksityiskohtia myöden viimeistellyn vesikaton. Katon asentaminen käy ammattilaisilta nopeasti ja luotettavasti. Sinulle se merkitsee huoletonta ja helppoa kattoremonttia.

  Pirkanmaa

  picture
  Uusi katto ja julkisivu pukee kotisi ilmettä, tuo ryhtiä ja nostaa sen arvoa. Meiltä saat katto- ja julkisivuremontit täytenä avaimet käteen -palveluna Pirkanmaalla - Nopeana ja luotettavana takuutyönä, ilman ennakkomaksuja tai välilaskutuksia.

  Koko Suomi

  picture
  Prima-rakentajat Oy on Suomen johtava julkisivujen korjausrakentaja. Tarjoamme täydellisen julkisivuremonttipalvelun: katot, kattorakennemuutokset, katonkorotus, ulkoverhoukset, terassit, ovet ja ikkunat, talon maalaukset. Pystymme tarjoamaan alan parasta asiantuntemusta ja ripeää, laadukasta ammattilaispalvelua.

  Kanta-Häme, Pirkanmaa

  picture
  Pisa Saneeraus on vuonna 2006 perustettu yritys, joka koki uudistuksen vuonna 2010 liiketoimintakauppojen myötä. Nykyisin olemme Pirkanmaan ja Tampereen talousalueen luotettava kattoremonttien asiantuntija sekä maalaustöiden ja julkisivuremonttien luotettava ja osaava tekijä. Vuonna 2015 yrityksemme valittiin Kauppalehden Menestyjä yritykseksi. Meiltä saatte ympäri vuoden kattoremontit, kattotyöt ja julkisivuremontit niin yksityisille kuin taloyhtiöillekin. Kauttamme saat työt alusta loppuun aina loppusiivoukseen asti omalla työvoimalla ilman turhia välikäsiä!

  Pirkanmaa

  picture
  Pirkanmaan Kotiote suorittaa kattoremontit ja kattotyöt takuutyönä alusta loppuun avaimet käteen periaatteella. Kattoremontista tehdään aina kirjallinen sopimus, johon on sovittu kiinteä urakkahinta.

  Pirkanmaa

  picture
  Pirkanmaan Kotiote tekee julkisivuremontteja ja ulkoverhouksia Pirkanmaan ja koko Suomen alueella. Jos rakennuksessa on rungot, me hoidamme loput aina valmiiseen julkisivuun asti.

  Pirkanmaa, Satakunta, Varsinais-Suomi

  picture
  Panostamme työn laatuun ja tehokkuuteen pienyrityksen tunnollisuudella, oli kyse sitten pientalojen tai taloyhtiöiden kattoremontista. Tarjoamme aina mielellämme koko paketin avaimet käteen -periaatteella, täydellisenä pakettina: puutyöt, kattopellit, sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet sekä asennus. Kattokumppanin kautta voitte tilata myös vain tarvikkeet kattoremonttiin. Työllämme on aina 5 vuoden takuu.

  Pirkanmaa

  picture
  Parke Rakenne Oy on omakotitalojen, taloyhtiöiden ja muiden kiinteistöjen rakennus- ja kattotöihin erikoistunut yritys. Meillä on noin kymmenen vuoden kokemus vesikatto- ja rakennustöistä. Toimimme sekä uudisrakentamisessa että saneerauspuolella. Päätoimialaamme ovat uudisrakentaminen ja kattoremontit, joita toteutamme sekä tiili- että profiilipeltikattoina. Meiltä saat myös aidot ja perinteiset konesaumakatot kattopeltiseppien laadukkaasti toteuttamana. Tarjoamme kattoremontin kätevänä kokonaispakettina, johon sisältyy kattopellit tai -tiilet, kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmät ja muut katon oheistuotteet sekä asennus.

  Pirkanmaa, Uusimaa

  picture
  Mansen Timpurit Oy on pelti- ja kattotöiden ammattilainen. Useilla asentajillamme on vuosikymmenten kokemus vesikattotöistä niin uudis- kuin saneerauskohteissa. Palvelemme taloyhtiöitä, rakennusliikkeitä sekä yksityisiä henkilöitä Tampereen lisäksi pääasiassa Pirkanmaan ja pääkaupunkiseudun talousalueilla.

  Keski-Suomi

  picture
  Teemme kattoihin liittyvät työt ensisijaisesti asiakkaan ja kiinteistön tarpeet huomioiden. Toteutamme laaja-alaisesti kattotöitä. Meiltä luonnistuu niin uudiskohteet kuin myös saneerauskohteet. Tekemiimme kattomateriaaleihin lukeutuvat: Pelti Tiili Huopa

  Kanta-Häme, Pirkanmaa

  picture
  Laatulape Oy on kattoremontteihin ja ulkoverhouksiin erikoistunut yritys, joka toimii Kanta-Hämeen, Etelä-Suomen ja Pirkanmaan alueella. Lähtökohtanamme on asiakaslähtöisyys. Haluamme toteuttaa kattoremontin ja/tai ulkoverhouksen asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden, laadusta tinkimättä. Annammekin tekemällemme työlle 5-vuoden takuun.

  Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Päijät-Häme, Sata

  picture
  Kymppiremontit on Keski-, Itä-, Länsi- ja Etelä-Suomen alueilla toimiva katto- ja ulkoverhousremontteihin erikoistunut yritys. Valttimme ovat viimeistelty työnjälki, helppo avaimet käteen -palvelu sekä luotettavat kotimaiset työntekijät ja tuotteet.

  ToimittajatSulje
   Palaute