Habiplan

  Etsi
  Toimittaja


  Valitse kiinnostavat toimittajat

  Keski-Suomi

  picture
  Keittiö on tila josta lähdetään ja johon on myös mukava palata. Keittiö palvelee päivän tapahtumien kertaus paikkana ja antaa viihtyisän oleskelupaikan. On siis selvää ettei sitä turhaan kutsuta kodin sydämeksi. YKSTUUMA toteuttaa unelmiesi keittiön vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Aloitamme suunnittelu- ja mittauskäynnillä remonttikohteessa. Kuuntelemme toiveesi ja suunnittelemme toimivan sinun näköisesi keittiön. Toimitamme lattiasta kattoon kaiken mitä uusi keittiösi tarvitsee. Teemme kaiken työn vanhojen kalusteiden purkamisesta viimeiseen listaan tai niin kuin sen itse haluat.

  Pirkanmaa

  picture
  TMG Remontti® tarjoaa yksityisasiakkaille hyvin suunniteltuja ja turvallisia kodin remonttipalveluja avaimet käteen -toimituksena. Toimimme Tampereelta käsin kaikkialla Pirkanmaalla. Kokonaisvaltainen ja kustannustehokas palvelu kattaa kaikki remontissa tarvittavat materiaalit ja työvaiheet. Teemme sinulle yhden kaiken kattavan sopimuksen ja saat yhden selkeän kokonaishinnan. Remonttiliikkeemme konsepti perustuu järjestelmällisyyteen ja toimintamme vastuullisuuteen. Meille on kunnia-asia tarjota asiakkaamme elämäntyyliä ja laatutasoa vastaavat korjausrakentamisen kokonaispalvelut turvallisesti ja asiakaslähtöisesti.

  Keski-Suomi

  picture
  Jyväskylässä teemme keittiöremontit alusta loppuun suoritettuna, sekä ovien ja tasojen vaihdot. Muutamme haluttaessa myös vanhoja ovikaappeja laatikostoiksi.

  Kanta-Häme, Kymenlaakso, Pirkanmaa, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi

  picture
  Rustholli-ketju on erikoistunut kodin sisäpuolisiin remontteihin. Liiketoiminta perustuu kokonaisvaltaiseen ja hiottuun remonttipalvelukonseptiin asiakaspalvelusta valmiiseen tuotteeseen asti. Remontit toteutetaan avaimet käteen -periaatteella, jolloin asiakas saa yhdellä sopimuksella kaikki remonttiin liittyvät palvelut sekä materiaalit.

  Pirkanmaa

  picture
  Keittiöremontissa korostuu suunnittelun tärkeys. Keittiö on kodin sydän, jossa ruoanlaiton lisäksi viihdytään perheen ja ystävien kesken. Klikkaa ja tutustu AKA-Kitchenin mallistoon.

  Pirkanmaa

  picture
  Tarjoamme keittiöremontit ja keittiön asennuspalvelut laadukkaasti ja edullisesti alueella Tampere-Orivesi-Nokia ja koko Pirkanmaa! Toteutamme kaiken kokoiset keittiöremontit aina kaappien ja vetimien vaihdosta täyskeittiöremonttiin asti. Tarjoamme keittiöremontit myös osamaksulla!

  Keski-Suomi

  picture
  Olemme jyväskyläläinen Keski-Suomen alueella toimiva remonttitöiden moniosaaja. Asiakaslähtöisyys, rehellisyys ja selkeä hinnoittelu ovat meille tärkeitä asioita.

  Pirkanmaa

  picture
  Pinttynyttä rasvaa ja likaa on vaikea poistaa kokonaan, ja joskus kalusteiden vaihto on yksinkertaisesti helpoin tai ainoa ratkaisu kauniin lopputuloksen saamiseksi. Suoritamme keittiösi pienet ehostukset tai kalusteiden täydellisen uusimisen!

  Keski-Suomi

  picture
  Keittiöt ovat erikoisalaamme. Koko keittiökonseptimme on etukäteen mietitty suunnittelusta toimitukseen ja toteutukseen. Keittiöremontissa kaiken A ja O on suunnittelu. Tämän vuoksi keittiöremonttisuunnittelijamme tekevät suunnitelman kanssasi, kotonasi. Keittiöremontti ei rajoitu vain kalusteiden, koneiden ja muiden oheistuotteiden vaihtoon, vaan samalla voidaan katsoa ympäröivien pintojen uudistuksen tarve. Lisäksi myös seinien aukaisut ja siirrot ovat mahdollisia.

  Keski-Suomi

  Rakennus- ja puusepäntaidot kulkevat yrityksessämme jo neljännessä polvessa. Meiltä saa siis takuulla laatutyöllä tehdyt sisävaiheen kirvestyöt, pintaremontit, kalusteasennukset sekä muut rakennustyöt. Erityisen vihkiytyneitä olemme keittiökalusteiden asennuksiin. Teemme yhteistyötä Noblessa-keittiöiden ja Domus-keittiöiden kanssa, minkä lisäksi teemme muitakin kalusteasennuksia. Lisäksi kättemme jälkiä löytyy Dekotaloista. Sillä ei ole merkitystä, oletko kotitalous tai yritys, uutta rakentava tai vanhaa saneeraava, meillä kyllä palvellaan ja laitetaan sitä parasta! Toiminta-alueemme kattaa Keski-Suomen.

  Pirkanmaa

  picture
  Tarjoamme kaikki kodin remontit ja remontointipalvelut vuosien kokemuksella, jätä remonttisi ammattitaitoisen henkilökuntamme hoidettavaksi. Näin varmistat onnistuneen lopputuloksen sovitussa aikataulussa! Olipa remonttisi pieni tai suuri, Aritalo Ky toteuttaa sen yhdellä puhelinsoitolla, joustavasti ja takuutyönä! Keittiöremontit Huoneistoremontit Kylpyhuone- ja saunaremontit Sisustusremontit Liikehuoneistoremontit

  Pirkanmaa

  picture
  Ihan Ehoton Valinta! Silloin kun koti, kämppä, huoneisto tai asunto etsii oikeaa remonttiliikettä kannattaa valita laatu ja teho. Kotipaikkaa pidän Lempäälässä, mutta töitä teen koko Pirkanmaan alueella. Kodin Ehostus saa reilulla pelillä aikaan juuri sellaisen kokonaisuuden kun yhdessä mittaillaan. Emmekä me laskuta laulusta vaan siitä, että hihat heiluu ja valmista tulee vauhdilla - välillä vihellellen.

  Keski-Suomi

  picture
  Kun vanha keittiö kaipaa päivittämistä uuteen, ota yhteyttä meihin! Kokeneina remontintekijöinä pystymme tekemään keittiöllesi vaikka kaiken kattavan muodonmuutoksen. Halutessasi uusimme lattiat, seinät, työtasot, kalusteet, kodinkoneet – aivan kaiken. Yhteistyökumppanimme mahdollistavat tarvittavien putki- ja sähkötöiden toteutuksen.

  Keski-Suomi

  picture
  Jyväs-Keittiöt auttaa sinua saamaan ajan hermoilla olevan sekä kodikkaan keittiön. Keittiöremontti alkaa ilmaisella suunnittelu-, mittaus- ja arviointikäynnillä. Käymme yhdessä läpi kattavasti haaveenne ja odotuksenne tulevasta uudesta keittiöstä. Tässä vaiheessa on helppoa yhdessä miettiä vaihtoehtoja sekä toimivia ratkaisuvaihtoehtoja, joilla saamme keittiön kohtaamaan haaveidenne kanssa. Yksi edullinen vaihtoehto muuttaa keittiön ilmettä on vaihtaa pelkästään kaappien ovet; pienelläkin keittiöremontilla saa aikaan näkyvää muutosta. Toiveidenne mukaan suunniteltu keittiö on mahdollista nähdä 3D-kuvana suunnitteluvaiheessa, jolloin saat siitä mahdollisimman täydellisen käsityksen.

  Keski-Suomi

  picture
  Jyväs-Varman toteuttama keittiöremontti avaimet käteen -palveluna on asiakkaalle vaivaton. Kaikki purkutöistä sähkö- ja kalusteasennuksiin sujuu varmasti ja luotettavasti.

  Keski-Suomi

  Keittiöremonttia suunnitellessa on mietittävä tarkkaan muun muassa putkien paikat ja vesiliitokset. Tilaa alan ammattilainen hoitamaan remontti, niin säästyt ikäviltä vesivahingoilta tulevaisuudessa!

  Pirkanmaa, Satakunta

  picture
  Keittiön sanotaan olevan kodin sydän ja siksi sen remontti voi olla stressaavaa. Hapi-keittiöiden remontit on suunniteltu alusta lähtien niin, että remontti sujuu niin helposti ja luontevasti kuin mahdollista. Kaikki työvaiheemme mittauksesta ja suunnittelusta lopputarkastukseen on mahdollista ajastaa sinun ja perheesi aikataulujen ympärille.

  Koko Suomi

  picture
  Tapamme tehdä keittiön uudistus on ainutlaatuinen. Valmistamme itse kaikki kalusteet Haapajärven tehtaalla. Tänä päivänä Elega on Suomen johtava keittiöremonttien tarjoaja, jo yli 60 000 toteutetulla keittiöremontilla.

  ToimittajatSulje
   Palaute