Habiplan

  Etsi
  Toimittaja


  Valitse kiinnostavat toimittajat

  Keski-Suomi

  picture
  Kylpyhuone on kodin vaativimpia remonttikohteita, jossa ehdottomasti tarvitaan ammattilaista. Kylpyhuone asentajamme ovat luotettavia märkätilasertifioituja ammattilaisia, joiden työlle annamme täyden takuun. Käytämme vain parhaita sertifioituja vedeneristys aineita tuoden sen turvan jota kylpyhuoneesi vaatii. Kartoitamme suunnitteluvaiheessa kylpyhuoneen rakenteelliset tarpeet asiakkaan haaveet ja toteutamme kokonaispalveluna kylpylänne kuntoon kaikkine oheistarpeineen. Ennen kylpyhuoneen pinnoitustöitä varmistamme olemassa olevan rakenteen pinnoitettavuuden ja alipaineistamalla kylpyhuoneen huolehdimme myös pölyn hallinnasta.

  Pohjois-Pohjanmaa

  picture
  Varmakoti käyttövesi- tai patteriputkistoremontti tehdään kestävällä komposiittiputkella 2-5 päivässä rakenteita rikkomatta. Vesi katkaistaan vain silloin, kun vanha järjestelmä suljetaan ja uusi otetaan käyttöön. Putkiston uusiminen on erittäin siisti ja nopea toimenpide, joten se ei häiritse juurikaan normaalia asumista. Uuden ruostevapaan komposiittiputken ansiosta juomaveden laatu paranee ja kodista tulee turvallisempi asua koska huoli vesivahingosta ja niiden aiheuttamista kosteusvaurioista poistuu. Näin ollen myös kiinteistön arvo nousee.

  Pirkanmaa

  picture
  TMG Remontti® tarjoaa yksityisasiakkaille hyvin suunniteltuja ja turvallisia kodin remonttipalveluja avaimet käteen -toimituksena. Toimimme Tampereelta käsin kaikkialla Pirkanmaalla. Kokonaisvaltainen ja kustannustehokas palvelu kattaa kaikki remontissa tarvittavat materiaalit ja työvaiheet. Teemme sinulle yhden kaiken kattavan sopimuksen ja saat yhden selkeän kokonaishinnan. Remonttiliikkeemme konsepti perustuu järjestelmällisyyteen ja toimintamme vastuullisuuteen. Meille on kunnia-asia tarjota asiakkaamme elämäntyyliä ja laatutasoa vastaavat korjausrakentamisen kokonaispalvelut turvallisesti ja asiakaslähtöisesti.

  Koko Suomi, Ahvenanmaa, Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi

  picture
  Saunatohtori Oy on erikoistunut kosteiden tilojen remontoimiseen ja rakentamiseen. Saunojen ja kylpyhuoneiden lisäksi wc:t ja kodinhoitohuoneet kuuluvat palveluihimme. Kotimainen ja oma laudemallistomme on suunniteltu yhdessä asiakkaidemme kanssa.

  Kanta-Häme, Kymenlaakso, Pirkanmaa, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi

  picture
  Rustholli-ketju on erikoistunut kodin sisäpuolisiin remontteihin. Liiketoiminta perustuu kokonaisvaltaiseen ja hiottuun remonttipalvelukonseptiin asiakaspalvelusta valmiiseen tuotteeseen asti. Remontit toteutetaan avaimet käteen -periaatteella, jolloin asiakas saa yhdellä sopimuksella kaikki remonttiin liittyvät palvelut sekä materiaalit.

  Pirkanmaa

  picture
  Parhaimmillaan kylpyhuone on kuin keidas sisätiloissa, jossa on visuaalisesti ja toiminnallisesti kaikki kohdallaan. Meillä on kylpyhuoneremonttiin ja laatoitukseen vaadittava osaaminen ja sertifikaatit kunnossa.

  Pirkanmaa

  picture
  Kylpyhuoneremontti on monesti asunnon kallein remontti. Siksi onkin erittäin tärkeää varmistaa, että kylpyhuoneremontin yhteydessä vesieristykset ja pohjatyöt on tehty laadukkaasti. Pohjatöissä ja vesieristyksissä tehdyt virheet voivat aiheuttaa erittäin vaikeasti korjattavia kosteusvaurioita. Tästä syystä kylpyhuoneremontti on syytä antaa sertifioidun ammattilaisen tehtäväksi. Tarjoamme kylpyhuoneremontit edullisesti alueella Tampere-Orivesi-Nokia ja koko Pirkanmaa! Tarjoamme kylpyhuoneremontit myös osamaksulla!

  Keski-Suomi

  picture
  Olemme jyväskyläläinen Keski-Suomen alueella toimiva remonttitöiden moniosaaja. Asiakaslähtöisyys, rehellisyys ja selkeä hinnoittelu ovat meille tärkeitä asioita.

  Pirkanmaa

  picture
  Jos nenässä tuntuu tunkkainen haju, tai ylimääräinen kosteus jää pintojen päälle suihkunkin jälkeen, on kyseessä kosteusvaurio tai ongelma. Ongelma kannattaa korjata mahdollisimman pian. Meillä on VTT:n myöntämä vesieristyssertifikaatti, ja suoritamme vesieristystyöt niiden vaatimalla huolellisuudella.

  Keski-Suomi

  picture
  Remister kylpyhuoneremontti on tuoreimpien määräysten ja teknisten vaatimusten mukainen. Mietimme kanssasi ratkaisut, joilla pesutilasta saadaan käyttötarkoitustaan vastaava, turvallinen, hyvin toimiva ja jossa ulkonäköseikat on huolella mietitty. 2017 uutuutena toteutamme myös kylpyhuoneen keraamipinnoituksia. Patentoitu pinnoitusmenetelmä on perinteistä kylpyhuoneremonttia helpompi ja nopeampi tapa saada kylpytila uuteen kukoistukseen.

  Keski-Suomi

  Rakennus- ja puusepäntaidot kulkevat yrityksessämme jo neljännessä polvessa. Meiltä saa siis takuulla laatutyöllä tehdyt sisävaiheen kirvestyöt, pintaremontit, kalusteasennukset sekä muut rakennustyöt. Erityisen vihkiytyneitä olemme keittiökalusteiden asennuksiin. Teemme yhteistyötä Noblessa-keittiöiden ja Domus-keittiöiden kanssa, minkä lisäksi teemme muitakin kalusteasennuksia. Lisäksi kättemme jälkiä löytyy Dekotaloista. Sillä ei ole merkitystä, oletko kotitalous tai yritys, uutta rakentava tai vanhaa saneeraava, meillä kyllä palvellaan ja laitetaan sitä parasta! Toiminta-alueemme kattaa Keski-Suomen.

  Pirkanmaa

  picture
  Tarjoamme kaikki kodin remontit ja remontointipalvelut vuosien kokemuksella, jätä remonttisi ammattitaitoisen henkilökuntamme hoidettavaksi. Näin varmistat onnistuneen lopputuloksen sovitussa aikataulussa! Olipa remonttisi pieni tai suuri, Aritalo Ky toteuttaa sen yhdellä puhelinsoitolla, joustavasti ja takuutyönä! Keittiöremontit Huoneistoremontit Kylpyhuone- ja saunaremontit Sisustusremontit Liikehuoneistoremontit

  Pirkanmaa

  picture
  Ihan Ehoton Valinta! Silloin kun koti, kämppä, huoneisto tai asunto etsii oikeaa remonttiliikettä kannattaa valita laatu ja teho. Kotipaikkaa pidän Lempäälässä, mutta töitä teen koko Pirkanmaan alueella. Kodin Ehostus saa reilulla pelillä aikaan juuri sellaisen kokonaisuuden kun yhdessä mittaillaan. Emmekä me laskuta laulusta vaan siitä, että hihat heiluu ja valmista tulee vauhdilla - välillä vihellellen.

  Keski-Suomi

  picture
  Teemme kylpyhuoneisiin liittyvät työt ensisijaisesti asiakkaan ja kiinteistön tarpeet huomioiden. Kylpyhuoneiden uudistus tulee usein kysymykseen n. 40-60 käyttövuoden kohdalla. Voimme uudistaa samalla tarvittaessa myös tilojen LVI-järjestelmät. Meiltä onnistuu luonnollisesti myös pienemmät osittaisremontit tai täysin uuden luominen. Pyydämme ottamaan meihin yhteyttä lisätiedusteluihin liittyen.

  Koko Suomi

  picture
  Laattapiste on Suomen johtava kylpyhuoneisiin erikoistunut liikeketju. Pelkkien laattojen sijasta tarjoamme nykyään koko kylpyhuoneen remontin aina suunnittelusta toteutukseen. Pääkonttorimme ja keskusvarastomme sijaitsevat Vantaalla, josta toimitamme kylpyhuonetuotteita ja rakennusmateriaaleja edelleen yli 30 Laattapiste-myymälään eri puolille Suomea.

  Uusimaa

  picture
  Meiltä saman katon alta kaikki eli suunnittelupalvelut, remonttipalvelut sekä myymälän palvelut. Remonttitarjouksemme on aina ilmainen. 3D -suunnitelmat tehdään remonttiasiakkaillemme myymälässä asiakkaan toiveiden mukaan yksilöllisesti laajaa valikoimaa hyödyntäen.

  Keski-Suomi

  picture
  Uudistamme kylpyhuoneesi kauniilla kädenjäljellä. Teemme kylpyhuoneremontit Jyväskylän seudulla. Haluaisitko laittaa kylpyhuoneen laatoitukset uuteen uskoon, valaistuksen kuntoon tai hankkia lisää säilytystilaa näppäremmillä kalusteilla? Meiltä onnistuu! Mahdollisuuksia on monia siinä missä makuja ja toiveitakin. Tavoitteena on, että uusi kylpyhuone palvelee sinua entistä paremmin.

  Keski-Suomi

  picture
  Hyvin toteutetut kodinhoitohuoneen ja kylpyhuoneen remontit mahdollistavat kotisi sujuvan arjen. Näin voit keskittyä enemmän juuri siihen mikä sinulle on tärkeää. Jyväs-Keittiöt remontoi kodinhoitohuoneesi lattiasta kattoon – juuri sinun tarpeitasi palvelevaksi. Kylpyhuoneremontin toteutat kanssamme vaivattomasti – tarvitset sinne sitten täydellisen, kokonaisvaltaisen muodonmuutoksen kaikilla ihanuuksilla tai vain peilikaapin uusimisen. Sinä kerrot toiveesi ja Jyväs-keittiöt toteuttaa ne sinulle.

  Keski-Suomi

  picture
  Kylpyhuoneiden ja saunojen remontit vaativat osaavat tekijät. Jyväs-Varmalta löytyvät kaikki kylpytilojen remontteihin tarvittavat erikoisosaajat muurareista laatoittajiin. Pystymme toteuttamaan vaativimmatkin remontit laadukkaasti ja ammattitaidolla.

  Keski-Suomi

  Kylpyhuoneremontti on yksi vaativimmista remonteista. Kosteissa tiloissa on tärkeää kiinnittää huomiota ilmanvaihtoon ja materiaalivalintoihin.

  ToimittajatSulje
   Palaute