Habiplan

  Etsi
  Toimittaja


  Valitse kiinnostavat toimittajat

  Keski-Suomi

  picture
  Suomen Remonttikeskus on Keski-Suomen alueella toimiva pientalojen julkisivuremonttien ammattilainen. Teemme maalaukset, ulkoverhoukset ja vesikattoremontit huolellisesti suunnitellen sekä ammattitaidolla toteuttaen. Tarjoamme asiakkaillemme takuulla onnistuneet remontit vaivattomasti avaimet käteen -palveluna, ilman katkoja.

  Keski-Suomi

  picture
  Haluatko kunnostaa julkisivua? Kysy tarjousta verhouksen maalauksesta! Nyt varataan parhaat ajat ulkomaalaukselle, pidä kiirettä!

  Koko Suomi

  picture
  Prima-rakentajat Oy on Suomen johtava julkisivujen korjausrakentaja. Tarjoamme täydellisen julkisivuremonttipalvelun: katot, kattorakennemuutokset, katonkorotus, ulkoverhoukset, terassit, ovet ja ikkunat, talon maalaukset. Pystymme tarjoamaan alan parasta asiantuntemusta ja ripeää, laadukasta ammattilaispalvelua.

  Kanta-Häme, Pirkanmaa

  picture
  Pisa Saneeraus on vuonna 2006 perustettu yritys, joka koki uudistuksen vuonna 2010 liiketoimintakauppojen myötä. Nykyisin olemme Pirkanmaan ja Tampereen talousalueen luotettava kattoremonttien asiantuntija sekä maalaustöiden ja julkisivuremonttien luotettava ja osaava tekijä. Vuonna 2015 yrityksemme valittiin Kauppalehden Menestyjä yritykseksi. Meiltä saatte ympäri vuoden kattoremontit, kattotyöt ja julkisivuremontit niin yksityisille kuin taloyhtiöillekin. Kauttamme saat työt alusta loppuun aina loppusiivoukseen asti omalla työvoimalla ilman turhia välikäsiä!

  Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Päijät-Häme

  picture
  Kymppiremontit on Keski-, Itä-, Länsi- ja Etelä-Suomen alueilla toimiva katto- ja ulkoverhousremontteihin erikoistunut yritys. Valttimme ovat viimeistelty työnjälki, helppo avaimet käteen -palvelu sekä luotettavat kotimaiset työntekijät ja tuotteet.

  Keski-Suomi

  picture
  Korjausrakennamme ulkoverhoukset, maalaamme tai uusimme peltikatot, tiilikatot ja maalaamme ulkoseinät. Tavoitteenamme on tarjota alan parasta mahdollista asiantuntemusta ja ripeää palvelua. Haluamme tehdä remontit asiakkaalle mahdollisimman vaivattomiksi. Kotix Oy:n ammattimiehet varmistavat, että remonttisi sujuu aikataulussa, toiveidesi mukaan ja kustannustehokkaasti. Pyydä Kotix Oy:n asiantuntija tekemään katolle tai ulkoverhoilulle ilmainen kuntoarvio, niin saat parhaan kuvan talosi ulkokuoren tilanteesta sekä vedenpitävän tarjouksen tarvittavasta remontista.

  Keski-Suomi

  picture
  Aina ei ole tarpeen uusia koko ulkoverhousta tai kattoa. Ulkomaalauksella voit jatkaa ulkoverhouksen ja katon käyttöikää sekä piristää talosi ilmettä. Oikein valituilla maaleilla ja tasokkaalla työllä vanhakin verhous tai katto saa näyttävän ja kestävän pinnan. Asiantuntijamme arvioivat tapauskohtaisesti, millaista kunnostusta talosi ulkoverhous tai katto kaipaa. Pyydä asiantuntijaamme arviointikäynnille – käynti on täysin ilmainen ja saat remonttitarpeista kirjallisen tarjouksen!

  Keski-Suomi

  picture
  Talon julkisivumaalaus on säännöllisesti tehtävä, talon julkisivun vaurioita ehkäisevä ja talon ulkonäköä kohentava operaatio. Toteutamme omakotitalojen, rivitalojen ja paritalojen julkisivumaalausta Jyväskylässä ja Keski-Suomen alueella. Ennen maalausta, voimme tulla tekemään veloituksettoman arviointikäynnin, jonka jälkeen pystymme antamaan täsmällisen tarjouksen kyseisen kohteen julkisivun maalauksesta.

  ToimittajatSulje
   Palaute