Habiplan

  Etsi
  Toimittaja


  Valitse kiinnostavat toimittajat

  Koko Suomi

  picture
  Tiivin kanssa asioiminen on aina helppoa ja vaivatonta. 40 vuoden aikana olemme kehittyneet ikkunaremonttien markkinajohtajaksi Suomessa. Asennamme vuosittain uudet ikkunat ja ovet yli 10 000 talouteen.

  Koko Suomi

  picture
  Skaala on suomalainen perheyritys, jossa vahva puusepänteollisuuden perinne ja osaaminen yhdistyvät moderneihin tuotantomenetelmiin ja edelläkävijän tuoteratkaisuihin. Skaala tunnetaan etenkin energiatehokkaasta tuoteperheestä ja kokonaisvaltaisesta palvelukonseptistaan. Vahvan kotimarkkinaosuuden lisäksi Skaalan tuotteita viedään pääasiassa Ruotsiin, Iso-Britanniaan ja Venäjälle.

  Koko Suomi

  picture
  Prima-rakentajat Oy on Suomen johtava julkisivujen korjausrakentaja. Tarjoamme täydellisen julkisivuremonttipalvelun: katot, kattorakennemuutokset, katonkorotus, ulkoverhoukset, terassit, ovet ja ikkunat, talon maalaukset. Pystymme tarjoamaan alan parasta asiantuntemusta ja ripeää, laadukasta ammattilaispalvelua.

  Etelä-Pohjanmaa, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Pirkanmaa, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi

  picture
  Pokas-laatuketju takaa vaivattoman ja laadukkaan ikkuna- ja oviremontin. Yksinkertainen hankintamallimme tarjoaa asiakkaillemme helpon tavan huolehtia kiinteistöstään ja sen arvosta. Vain yksi sopimus ja yksi hinta – ja työ sujuu saman yrityksen kanssa alusta loppuun.

  Koko Suomi

  picture
  Piklaksen laaja tuotevalikoima kattaa sekä nykyaikaisen matalaenergiarakentamisen vaatimuksiin soveltuvat puualumiini-ikkunat että perinteiset mökki-ikkunat ja –ovet. Piklas on keskittynyt toimimaan erityisesti kuluttajien kanssa oman verkkokauppansa ja PiklasKumppani-verkostonsa kautta. Lisäksi Piklas toimii teollisuusyritysten kanssa – merkittävä osa tuotteista päätyy suomalaisiin koteihin mm. talotehtaiden toimituksissa.

  Koko Suomi

  picture
  Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

  Koko Suomi

  picture
  Lammin Ikkunatehdas on 1972 perustettu ikkunoita ja ovia valmistava kotimainen yritys, jonka toiminnassa korostuu korkealaatuisen valmistuksen ohella palvelu. Asiakkaat saavat aina tarpeitaan vastaavia ratkaisuja mitoitus- ja asennuspalveluineen. Yrityksen toimintaan on aina kuulunut vahvana osana tuotekehitys ja innovatiivinen ajattelu.

  Koko Suomi

  picture
  Karelia-Ikkuna on talosi lämmin, pitkäikäinen ja energiatehokas kumppani. Jokainen ikkuna valmistetaan juuri sinun tarpeita varten, parhaista raaka-aineista. Lämpimät Karelia-Ikkunat säästävät energiaa ja lisäävät asumisviihtyvyyttä.

  Koko Suomi

  picture
  Valmistamme mittatilauksesta Alumiiniverhoillut puuikkunat Puuverhoillut ikkunat Kiinteät ikkunat Ulko-ovet

  ToimittajatSulje
   Palaute