Habiplan

  Etsi
  Toimittaja


  Valitse kiinnostavat toimittajat

  Etelä-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi

  picture
  Voima-Asennus Oy tarjoaa kaikki sähköalan palvelut ammattitaidolla Etelä- ja Keski-Pohjanmaalla sekä Keski-Suomessa. Palveluihimme kuuluvat sähköasennukset ja -urakoinnit sekä saneeraus- että uudiskohteissa.

  Kainuu, Pohjois-Pohjanmaa

  picture
  Olemme talotekniikan palveluja tarjoava yritys Utajärveltä. Tavoitteemme on olla luotettava ja monipuolinen palveluntarjoaja, joka suorittaa työt ja projektit taitavasti ja sovitussa aikataulussa valmiiksi.

  Kanta-Häme, Keski-Suomi, Päijät-Häme, Uusimaa

  picture
  Teemme kaiken kokoiset sähköalan työt suunnittelusta urakointiin asiakkaan tarpeiden mukaan.

  Pirkanmaa

  picture
  Sähkötyö Törmälä Oy tarjoaa monipuoliset sähköasennukset niin pieniin kuin isoihinkin kohteisiin Pirkanmaan alueella. Teemme sähköasennuskeikkoja muun muassa Tampereella, Kangasalalla, Nokialla, Pirkkalassa, Lempäälässä ja Ylöjärvellä. Meillä on sähkötöihin vaadittavat luvat kunnossa, ja asentajillamme on taustallaan pitkä kokemus erilaisista sähköasennuksista. Meiltä onnistuvat kaikenkokoiset sähkötyöt aina sulakkeen ja valokytkimen vaihdosta koko omakotitalon sähköistykseen.

  Pirkanmaa

  picture
  Tarjoamme monipuolista sähköalan osaamista niin yrityksille, kuin yksityisasiakkaille. Meille on tärkeää tuottaa asiakkaillemme laadukasta, luotettavaa, korkean ammattitaidon osaamista ja tuotteita. Oli kyseessä sitten asennus, korjaus, suunnittelu, kuntotarkastus, lakisääteinen määräaikaistarkastus, varmennustarkastus tai muu sähköasennuksiin liittyvä työ, niin ota yhteyttä.

  Keski-Suomi

  picture
  Olemme muuramelainen sähköalan yritys, jonka toimialueena on pääosin Keski-Suomi. Teemme sähkötyöt ja sähkösuunnitelmat asuin-, liike- ja teollisuusrakennuksiin, vapaa-ajan asuntoihin sekä saneerauskohteisiin. Teemme niin suuret kuin pienetkin sähköasennukset ammattitaidolla.

  Keski-Suomi

  picture
  Teemme kaiken kokoiset sähköasennukset yksityisille, yrityksille ja julkiselle sektorille.tiihonen_logo Toimimme luotettavana kumppanina Keski-Suomen talousalueen johtaville isännöintitoimistoille, kiinteistöhuoltoyrityksille ja asunto-osakeyhtiöille. Teemme sähköasennukset ja sähkösaneeraukset turvallisesti, ammattitaitoisesti ja nopeasti aina asiakkaan toiveiden mukaan. Kodinkonehuoltomme huoltaa ja korjaa kodin ja yrtitysten kodinkoneet ja kylmälaitteet. Tavarantoimittajiamme ja kumppaneitamme ovat mm. Arctica, Asko, Onninen, Refair ja UPO

  Pirkanmaa

  picture
  Vuosikymmenien kokemus alalta takaa laaja-alaisen osaamisen kaikissa sähköasennus- ja korjaustöissä. Toteutamme kotitalouksien, yritysten ja teollisuushallien sähkötyöt lopputuloksella, joka on toimiva ja turvallisuusmääräysten mukainen.

  Pirkanmaa

  Meille on tärkeää ymmärtää asiakkaiden tarpeet ja toimintaympäristö sekä pyrkiä luoviin ja ammattitaitoisiin ratkaisuihin parhaaseen lopputulokseen päästäksemme. Hoidamme kaikki sähkötyöt huolellisesti turvallisuus- ja laatuvaatimuksia noudattaen.

  Keski-Suomi

  picture
  Keski-Suomen Sähköurakointi Oy on asiakaslähtöinen sekä luotettava sähkösuunnittelu- ja urakointiyritys Jyväskylästä. Toimintamme Painopisteemme on asuinrakennuksien uudis- ja saneeraus kohteiden sähköistyksessä. Yrityksessä työskentelee 10 ammattitaitoista työntekijää.

  Keski-Suomi

  picture
  Keski-Suomen Sähköpalvelu Ky on kahden yrittäjän yritys, joka palvelee joustavasti asiakkaitaan koko Keski-Suomen alueella. Sovitusti voimme toteuttaa urakoita myös muualla Suomessa. Toteutamme suuret ja pienet sähkötyöt kahden yrittäjän voimin ilman välikäsiä, joten työmme laatuun voit huoletta luottaa kaikenkokoisissa sähkötarpeissa. Suurimpaan osaan työkohteistamme teemme lisäksi myös sähkösuunnitelmat. Tämä tekee projektien toteutuksen joustavaksi asiakkaillemme ja myös meille.

  Keski-Suomi

  picture
  Palveluvalikoimamme sisältää sähkötyöt laidasta laitaan, aina sähköjen asennuksesta sähköjärjestelmien saneeraukseen. Asiantuntijuutemme ja pitkän kokemuksemme avulla mikään sähköalaan liittyvä asia ei ole meille liian vaativa, vaan otamme mielellämme vastaan aina uusia haasteita.

  Pirkanmaa

  picture
  Tarvitsetko lisäpistorasioita, valaisimia, sähköpattereita esim. vanhan tilalle, sähkökiukaiden ja kotitalousliesien kytkentää? Palveluun kuuluu myös vanhan laitteen poisvienti.

  Pirkanmaa

  picture
  InnoSähkö on sähkötöiden ammattilainen. Päätoimialueitamme ovat Tampere ja Pirkanmaa. Tarjoamme kaikki sähkötöihin liittyvät palvelut aina yksittäisestä kojeen lisäyksestä sähköjärjestelmän täysremonttiin ja uudiskohteisiin. Asennusten lisäksi teemme myös kunnossapidolliset sähkötyöt, kuten korjaus- ja huoltotyöt.

  Keski-Suomi

  picture
  Toteutamme kaiken kokoiset sähkötyöt suunnittelusta urakan loppuun asti asiakkaiden toiveiden mukaisesti Jyväskylän seudulla ja Keski-Suomessa. Alan moniosaajana pystymme tarjoamaan kaikki sähköpalvelut vaivatta saman katon alta.

  ToimittajatSulje
   Palaute