Habiplan

  Etsi
  Toimittaja


  Valitse kiinnostavat toimittajat

  Keski-Suomi

  picture
  Sauna kuuluu suomalaiseen kulttuuriin lähtemättömästi. Oikein rakennetussa saunassa on huolellisesti tehdyt höyrysulut, riittävät tuuletusvälit ja hyvä ilmanvaihto. Nämä takaavat sinulle pitkäikäisen saunomisen nautinnon.
Teetä saunaremonttisi meillä, jotta saunasi rakennetaan takuulla oikein. Valitse puulaji, lauteen muoto, kiuas ja valaistus niin toteutamme saunasi laadukkaasti.

  Pirkanmaa

  picture
  TMG Remontti® tarjoaa yksityisasiakkaille hyvin suunniteltuja ja turvallisia kodin remonttipalveluja avaimet käteen -toimituksena. Toimimme Tampereelta käsin kaikkialla Pirkanmaalla. Kokonaisvaltainen ja kustannustehokas palvelu kattaa kaikki remontissa tarvittavat materiaalit ja työvaiheet. Teemme sinulle yhden kaiken kattavan sopimuksen ja saat yhden selkeän kokonaishinnan. Remonttiliikkeemme konsepti perustuu järjestelmällisyyteen ja toimintamme vastuullisuuteen. Meille on kunnia-asia tarjota asiakkaamme elämäntyyliä ja laatutasoa vastaavat korjausrakentamisen kokonaispalvelut turvallisesti ja asiakaslähtöisesti.

  Koko Suomi

  picture
  Sun Sauna on saunojen ammattilainen, olemme tehneet saunoja jo 20-vuotta. Meiltä saat yksilölliset ja ammattitaidolla toteutetut saunat helposti ja vaivattomasti. Suunnittelemme jokaisen saunan sisustuksen asiakkaan kanssa yhdessä tarpeiden ja toiveiden mukaan, tilan mahdollisuudet huomioiden.

  Koko Suomi, Ahvenanmaa, Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, P

  picture
  Saunatohtori Oy on erikoistunut kosteiden tilojen remontoimiseen ja rakentamiseen. Saunojen ja kylpyhuoneiden lisäksi wc:t ja kodinhoitohuoneet kuuluvat palveluihimme. Kotimainen ja oma laudemallistomme on suunniteltu yhdessä asiakkaidemme kanssa.

  Kanta-Häme, Kymenlaakso, Pirkanmaa, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi

  picture
  Rustholli-ketju on erikoistunut kodin sisäpuolisiin remontteihin. Liiketoiminta perustuu kokonaisvaltaiseen ja hiottuun remonttipalvelukonseptiin asiakaspalvelusta valmiiseen tuotteeseen asti. Remontit toteutetaan avaimet käteen -periaatteella, jolloin asiakas saa yhdellä sopimuksella kaikki remonttiin liittyvät palvelut sekä materiaalit.

  Pirkanmaa

  picture
  Nykysauna on paitsi toimiva ja turvallinen, myös osa kodin sisustusta, jonka materiaalivalintoihin kiinnitetään yhä enemmän huomioita. Meillä on kokemusta sadoista saunaremonteista.

  Pirkanmaa

  picture
  Tyylikäs ja toimiva sauna on monesti suomalaisen kodin sydän ja rentoutumispaikka.Tarjoamme saunaremontit kokonaistoimistuksena, jolloin saat valmiin saunan halutunlaisena ja viimeisteltynä tarvikkeineen ja kalusteineen. Sinulle jää vain löylyistä ja viimeistellystä lopputuloksesta nauttiminen! Tarjoamme saunaremontit myös osamaksulla!

  Keski-Suomi

  picture
  Olemme jyväskyläläinen Keski-Suomen alueella toimiva remonttitöiden moniosaaja. Asiakaslähtöisyys, rehellisyys ja selkeä hinnoittelu ovat meille tärkeitä asioita.

  Keski-Suomi

  picture
  Saat nopeasti etenevän saunaremontin siististi ja tehokkaasti. Käytämme pääsääntöisesti määrämittaisia lauteita ja paneeleita, jotta sotkua syntyy mahdollisimman vähän ja aikahaitta saunaremontissa olisi mahdollisimman pieni. Saat suunnittelijan käyttöösi, jolloin uusimmat trendit ja mahdollisuudet ovat käytettävissäsi. Tuotteissa hyödynnämme paikallista erittäin vahvaa saunaosaamista. Saat laadukkaat tuotteet kauttamme asennettuna, todella kilpailukykyiseen hintaan.

  Keski-Suomi

  Rakennus- ja puusepäntaidot kulkevat yrityksessämme jo neljännessä polvessa. Meiltä saa siis takuulla laatutyöllä tehdyt sisävaiheen kirvestyöt, pintaremontit, kalusteasennukset sekä muut rakennustyöt. Erityisen vihkiytyneitä olemme keittiökalusteiden asennuksiin. Teemme yhteistyötä Noblessa-keittiöiden ja Domus-keittiöiden kanssa, minkä lisäksi teemme muitakin kalusteasennuksia. Lisäksi kättemme jälkiä löytyy Dekotaloista. Sillä ei ole merkitystä, oletko kotitalous tai yritys, uutta rakentava tai vanhaa saneeraava, meillä kyllä palvellaan ja laitetaan sitä parasta! Toiminta-alueemme kattaa Keski-Suomen.

  Pirkanmaa

  picture
  Tarjoamme kaikki kodin remontit ja remontointipalvelut vuosien kokemuksella, jätä remonttisi ammattitaitoisen henkilökuntamme hoidettavaksi. Näin varmistat onnistuneen lopputuloksen sovitussa aikataulussa! Olipa remonttisi pieni tai suuri, Aritalo Ky toteuttaa sen yhdellä puhelinsoitolla, joustavasti ja takuutyönä! Keittiöremontit Huoneistoremontit Kylpyhuone- ja saunaremontit Sisustusremontit Liikehuoneistoremontit

  Uusimaa

  picture
  Meiltä saman katon alta kaikki eli suunnittelupalvelut, remonttipalvelut sekä myymälän palvelut. Remonttitarjouksemme on aina ilmainen. 3D -suunnitelmat tehdään remonttiasiakkaillemme myymälässä asiakkaan toiveiden mukaan yksilöllisesti laajaa valikoimaa hyödyntäen.

  Keski-Suomi

  picture
  Kylpyhuoneiden ja saunojen remontit vaativat osaavat tekijät. Jyväs-Varmalta löytyvät kaikki kylpytilojen remontteihin tarvittavat erikoisosaajat muurareista laatoittajiin. Pystymme toteuttamaan vaativimmatkin remontit laadukkaasti ja ammattitaidolla.

  Koko Suomi

  picture
  Olemme suunnitelleet kattavan HEHKU-saunamalliston, josta löydät sopivan saunan niin kerros-, rivi- kuin omakotitaloonkin.

  Koko Suomi

  picture
  Kylpyhuoneremontti toteutetaan Finellon konseptissa puolet nopeammin kuin tavallisesti. Kylpyhuone on asunnon haastavimpia korjauskohteita. Finellon kylpyhuoneremontti sisältää laadukkaat ja kustannustehokkaat materiaalit, kalusteet ja menetelmät. Tarjoamme myös tavan maksaa kylpyhuoneremontti joustavasti.

  Kanta-Häme, Kymenlaakso, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi

  picture
  Blosius saunaremontti on kokonaistoimitus. Palvelu sisältää koko projektin suunnittelusta toteutukseen kaikkine tarvikkeineen ja kalusteineen. Blosiuksen valikoimissa on panostettu toimitusvarmuuteen ja teknisen laadun lisäksi ajanmukaiseen designiin. Ammattitaitoiset suunnittelijamme ja valmiiksi poimimamme tuotekokonaisuudet ovat avuksi valinnoissa. Otamme vastuun sinun projektisi onnistumisesta.

  ToimittajatSulje
   Palaute