Habiplan

  Etsi
  Toimittaja


  Valitse kiinnostavat toimittajat

  Keski-Suomi

  Rakennus- ja puusepäntaidot kulkevat yrityksessämme jo neljännessä polvessa. Meiltä saa siis takuulla laatutyöllä tehdyt sisävaiheen kirvestyöt, pintaremontit, kalusteasennukset sekä muut rakennustyöt. Erityisen vihkiytyneitä olemme keittiökalusteiden asennuksiin. Teemme yhteistyötä Noblessa-keittiöiden ja Domus-keittiöiden kanssa, minkä lisäksi teemme muitakin kalusteasennuksia. Lisäksi kättemme jälkiä löytyy Dekotaloista. Sillä ei ole merkitystä, oletko kotitalous tai yritys, uutta rakentava tai vanhaa saneeraava, meillä kyllä palvellaan ja laitetaan sitä parasta! Toiminta-alueemme kattaa Keski-Suomen.

  Koko Suomi

  picture
  Prima-rakentajat Oy on Suomen johtava julkisivujen korjausrakentaja. Tarjoamme täydellisen julkisivuremonttipalvelun: katot, kattorakennemuutokset, katonkorotus, ulkoverhoukset, terassit, ovet ja ikkunat, talon maalaukset. Pystymme tarjoamaan alan parasta asiantuntemusta ja ripeää, laadukasta ammattilaispalvelua.

  Pirkanmaa

  picture
  Oma, tyylikäs terassi Pirkanmaan Kotiotteen avulla Palveluihimme kuuluu myös puisten terassien rakentaminen Pirkanmaan alueella ja muualla Suomessa. Suunnittele siis unelmiesi terassi, niin me toteutamme sen. Tarvittaessa voimme myös auttaa suunnitteluvaiheessa, jotta löydämme parhaan terassiratkaisun.

  Keski-Suomi

  picture
  Vuosien kokemus erilaisissa julkisivuremonteissa sekä ulkoremonteissa tekee Jamertek Oy:sta loistavan yhteistyökumppanin Jyväskylän sekä Äänekosken alueella ja lähikunnissa sinulle, joka etsit rakennusliikettä kohteeseesi. Rakennamme terassit ja hoidamme ovien sekä ikkunoiden vaihdot käden käänteessä. Mikäli vilu yllättää, kysy lisää lämmöneristyspalveluistamme ja eristyksestä. Teemme julkisivupellityksiä niin kotitalouksille kuin yrityksillekin.

  Pirkanmaa

  picture
  Valokatteilla saadaan terasseihin ja katoksiin samalla suojaa sekä valoisuutta. Oikein rakennettuna hyvälaatuisilla valokatteilla on pitkä ikä ja valonläpäisykyky. Terassin ja vastaavien rakennelmien materiaaleissa löytyy laajalti näyttäviä ja säänkestäviä vaihtoehtoja mieltymysten mukaan. Meiltä juuri sellainen terassi tai kesäkeittiö, kuin haluat ja katteeksi esimerkiksi valokate.

  ToimittajatSulje
   Palaute